Arxiu del blog

divendres, 3 de juliol del 2015

SESSIÓ 3

La primera part de la tercera sessió l'hem dedicada a  GOOGLE.DOCS. Hem fet plegats un document compartit sobre terminologia relacionada amb el món tecnològic i digital.
A partir d'aquesta experiència hem vist els pros i els contres d'aquesta eina, a la qual tots tenim accés des dels nostres comptes d'XTEC.CAT

També hem comentat com fer més atractius i eficaços els nostres materials digitals com ara: SymbalooEDU, que permet posar els links que utilizes amb més freqüència d'una manera molt visual i amb un tipus d'infografia molt semblant a la des les tauletes i els smartphones.
La segona part ens hem dedicat a la qüestió de les wikis. Una wiki és un lloc web col·laboratiu que pot ser editat des del navegador pels usuaris. Els usuaris d'un wiki poden d'aquesta manera crear, modificar, enllaçar i esborrar el contingut d'una pàgina web, de forma interactiva, fàcil i ràpida. Un dels wikis més coneguts és la Wikipedia.
Al llarg de la sessió l'alumnat ha aportat també informació sobre altres aplicacions que poden resultar atractives a l'hora de gestionar una aula 2.0. Per exemple: http://www.classtools.net/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada